Indflyttere søges til Danish Design House München 2015

Eksportrådet i München søger danske designvirksomheder til udstillingen ’A kind of blue’ i februar 2015.

Når Munich Creative Business Week (MCBW) 2015 løber af stablen den 21. februar til 1. marts, er det med Danmark i rollen som partnerland. Udstillingen ’a kind of blue’ om og med dansk design spiller en central rolle i det danske fremstød. Eksportrådet i München inviterer derfor danske designvirksomheder til at deltage i udstillingen med udvalgte produkter.

Selve udstillingen finder sted den 24.-27. februar, hvor den gamle turbinehal Freiheiz i München bliver omdannet til Danish Design House. Ca. 25 førende danske designvirksomheder får mulighed for at deltage i de fire dage, der også byder på design talks, underholdning og smagsprøver på det nye danske køkken. Status som partnerland betyder ekstraordinært fokus på dansk design og Danish Design House under hele MCBW.

Kreative München

Munich Creative Business Week er den største internationale designevent i Tyskland for internationale designere, arkitekter, kreative entreprenører, forretningsfolk, sektorrepræsentanter og alle med en generel interesse for design. Over 45.000 besøgende og 150 events deltog i MCBW i 2014. MCBW fokuserer på bæredygtighed inden for design og fremtidige designløsninger, hvor samfund, kultur og økonomi forenes, og det overordnede tema er i 2015 Metropolitan Ideas.

Læs mere om priser og vilkår for deltagelse