VM for kreative iværksættere i København

Den internationale finale i Creative Business Cup 2014 finder sted den 17.-19. november, hvor investorer, jurymedlemmer, start-ups og nationale vindere fra 50 lande kommer til København.

Creative Business Cup er det årlige verdensmesterskab for kreative iværksættere. I løbet af året kårer hvert deltagerland deres bedste kreative start-up, og i november mødes alle vinderne til de internationale finaler i København for at konkurrere om titlen som verdens bedste iværksætter.

Creative Business Cup er også et globalt netværk, forum og læringssted for kreative iværksættere, der ønsker at udvikle og styrke deres forretningsmuligheder, få nye input og udvide deres netværk. Programmet byder på workshops, plenary sessions, seminarer og networking, hvor alle interesserede iværksættere, organisationer, investorer og politikere er velkomne til at deltage.

Kulminationen af verdensmesterskaberne er onsdag d. 19. november ved Creative Entrepreneurship Conference & Award Show. Her vil den internationale jury, der tæller medlemmer fra bl.a. IKEA, LEGO, Google, Microsoft og The Entrepreneurship Magazine kåre vinderen, og H.K.H. Kronprins Frederik vil deltage for at overrække priserne.

Læs mere om Creative Business Cup 2014
Køb billet