Festlig velkomst til Christian Bason

Samarbejdspartnere, bestyrelse, kolleger og venner af huset bød onsdag d.17. december officielt Christian Bason velkommen som ny direktør for Dansk Design Center.

  • IMG_1587_w
  • IMG_1603_w
  • IMG_1621_w
  • IMG_1601_w
  • Christian Bason reception
  • IMG_1622_w
  • IMG_1611_w

Bestyrelsesformand for Dansk Design Center Lars Mikkelgaard-Jensen ønskede officielt Christian Bason tillykke med stillingen som ny direktør for DDC. ”Vi er glade for, at det lykkedes og er enige om, at du er den helt rigtige til at varetage det job,” var en af beskederne i hans velkomsttale.

Christian Bason understregede både sin ydmyghed overfor sin nye stilling, men også sine høje ambitioner på DDCs og dansk designs vegne.

”Vi har en designfortid i Danmark, vi kan være enormt stolte af, som lever med os, og som flere her i rummet repræsenterer; ikke blot en bevaring af, men også en udvikling af. Der er samtidig en stor nysgerrighed overfor, hvad er det nye? Hvor er design på vej hen? Og DDC skal selvfølgelig kunne rumme og favne begge dele,” sagde han.

Det er et privilegium at få overdraget det ansvar

Christian Bason lagde også vægt på, at DDC skal være et gæstfrit hus, og det var en stor glæde, at ca. 100 samarbejdspartnere, nye og tidligere kolleger, forretningsforbindelser og andre venner af huset var mødt op for at byde vores nye direktør velkommen og høre, hvad hans tanker for fremtiden er:

”2015 ser spændende ud. Der ligger mange spor allerede, som jeg glæder mig til at overtage og følge. Der er også nye spor, vi er ved at drømme op i øjeblikket, og der kommer sikkert flere til i løbet af året. Jeg er ret sikker på, at en meget stor del af jer her i rummet, kommer til at være involveret på den ene eller den anden måde i det, vi skal lave i det næste år og de kommende år, og det glæder jeg mig rigtig meget til! Det er jo langt hen ad vejen et drømmejob, at få lov til at være med til det her, og det er et privilegium at få overdraget det ansvar.”