Bauhaus: Modernisme og rengøring

Bauhaus Lab søger yngre fagfolk indenfor design, arkitektur og kunst til årets internationale postgraduate-program.

Bauhaus Dessau Foundation i Tyskland inviterer nu interesserede til at søge om deltagelse i årets Bauhaus Lab, der forløber for maj til august. Bauhaus Lab er et internationalt, tværfagligt udviklingsprogram for yngre designere, arkitekter og andre med professionel baggrund indenfor design og kunst.

Bauhaus Lab 2015

Årets program har titlen “Cracks in the Curtain Wall – Beyond an Architecture of Cleanliness” og tager et noget usædvanligt perspektiv, nemlig rengøring.

Udgangspunktet er Bauhaus og modernismens forkærlighed for glatte, rene overflader, industrielt fremstillede materialer og principper om funktionalisme, hygiejne og effektivitet. Bauhaus Lab 2015 følger op på dette spor og udøver kritiske refleksioner over denne renlighedens arkitektur.

Ansøgningsfrist: 31. marts 2015.

Læs mere: Bauhaus Lab 2015 – "Cracks in the Curtain Wall – Beyond an Architecture of Cleanliness", Bauhaus Dessau