Opskalering gennem design

Vil jeres virksomhed være med, når DDC, World Economic Forum, CBS og flere andre parter inviterer mindre design-drevne virksomheder til at undersøge, hvordan de kan skalere deres forretning?

Dansk Design Center, World Economic Forum Global Agenda Councils, Copenhagen Business School, Erhvervsstyrelsen, Designrådet og Babson Entrepreneurship Ecosystem Project inviterer mindre design-drevne virksomheder til workshop om, hvordan man får sin virksomhed til at vokse.

Arrangementet er for udvalgte virksomhedsledere, og der er stadig mulighed for at komme i betragtning. Lyder det relevant og interessant for dig, er du meget velkommen til at kontakte programleder Christina Melander på cme@ddc.dk.

Workshoppen finder sted den 5. marts kl. 15:00-19:30 på Fæstningens Materielgård i København.

Det er en åben hemmelighed, at danske virksomheder er førende og med til at ændre verden af design. Det er mindre kendt, at størstedelen af de virksomheder forbliver små, og mange af deres ejere overvejer, hvordan de får adgang til globale markeder og får mulighed for at påvirke verden, samtidig med at generere nok overskud til at gøre det på en økonomisk bæredygtig måde. Det er det, vi vil undersøge sammen og i programmet nedenfor kan du se hvordan.

(Workshoppen foregår på engelsk)

Program

15:00-15:15 Welcome and introduction, by Christian Bason, Chief Executive at Danish Design Centre and Daniel Isenberg, Professor at Babson College.

15:15-16:00 VIPP A/S case discussion led by Robert Austin, Professor at Copenhagen Business School.

16:00-16:45 Do Danish design firms have unique challenges in growing? Panel discussion.
Moderators: Daniel Isenberg and Robert Austin.
Panellists: Jens Martin Skibsted, Founding Partner of Skibsted ID, Anders Byriel, CEO of Kvadrat, Thomas Madsen-Mygdal, Angel investor.

16:45-17:30 Can design entrepreneurs learn the scale up skills? A skill-strengthening demonstration by Daniel Isenberg.

17:30-18:15 What are the surmountable obstacles to scaling Danish design firms? Interactive group discussion.

18:15-18:30 Plenary discussion.

18:30-18:45 Wrap up and next steps by Anders Hoffman, Deputy Director General at Danish Business Authority.

18:45-19:30 Networking.