Overvældende interesse for designantropologi

Københavns Universitet kan melde fuldt hus til seminar 4. marts.

Designantropologien er en efterspurgt og anvendt kompetence både i offentlige og private institutioner. Der gik kun få dage, fra Institut for Antropologi åbnede for tilmelding til seminaret om designantropologi 4. marts, til de kunne melde alt udsolgt.

På seminaret vil praktikere og forskere stille skarpt på designantropologien i Danmark.

Christian Bason fra Dansk Design Center er blandt dagens oplægsholdere. Med oplægget “Ledelse af designantropologiske processer vil tale om hvordan offentlige ledere oplever designmetoder i praksis, hvordan metoderne giver værdi, samt hvilke udfordringer det stiller for de ledere, der involverer borgere og medarbejdere i processerne.

Læs mere: Seminar: Designantropologi, Københavns Universitet