Christian Bason: Dansk erhverv kan lære af Silicon Valley

Magasinet F5 har interviewet Dansk Design Centers direktør Christian Bason som en del af portrætserien ’Tankeleder’. Her fortæller han, hvorfor design er vigtigt for erhvervslivet, hvor han selv henter inspiration, og hvorfor man skal lade kunne lade tilfældet råde.

Designorienterede virksomheder vækster over 200 % mere end virksomheder, der ikke er designorienterede. Det viser en ny undersøgelse fra amerikanske DMI, Design Management Institute.

Det gode argument for at have design højt på dagsordenen skulle være til at få øje på, men alligevel ligger der en stor opgave i at sikre, at dansk erhvervsliv har en høj bevidsthed om design som drivkraft for innovation og værdiskabelse.

Dette og meget andet siger Dansk Design Centers direktør Christian Bason i magasinet F5’s portræt. Artiklen er en del af serien ‘Tankeleder’, hvor innovative erhvervsledere deler ud af erfaringer, livsfilosofi og praktiske råd.

Læs mere: Tankeleder: I Silicon Valley er designere lige så vigtige som ingeniører, Magasinet F5