Med design som europæisk vækstmotor

Ledere fra erhvervslivet, policy-udvikling og den offentlige sektor mødtes 7. maj i Bruxelles til konferencen European Growth by Design for at sætte fokus på vækst og værdien af designdreven innovation.

EU og Europakommissionen har design højt på den politiske agenda. Det ses ikke mindst i Design for Europe-platformen for viden, cases og konkrete redskaber om værdien af designanvendelse og designdreven innovation.

Den 7. maj 2015 afholdt Design for Europe det første årlige topmøde med deltagere fra både erhvervslivet og den offentlige sektor. Dansk Design Center er partner i Design for Europe og deltog i konferencen, der blandt andet bød på indlæg fra DDCs direktør Christian Bason.

LÆS MERE: Europe must look beyond tech innovation and increase design for growth

Højdepunkter og citater fra konferencen blev fanget på Twitter – se eller gense dem her: