Bliv bedre til Designprojektledelse

KADK og Design denmark udbyder en ny diplomuddannelse i designprojektledelse rettet mod medarbejdere, projektledere og managers i virksomheder med fokus på design, udvikling og innovation. Uddannelsen starter op den 1. oktober, og der er stadig ledige pladser.

Designdreven udvikling er kompleks. Det erkender flere og flere virksomheder, alt imens mens effekten af design som innovationsværktøj står tydeligere og tydeligere frem i undersøgelser på dansk og europæisk plan.

Virksomheder og designbranchen har længe efterlyst konkrete redskaber, og KADK og Design denmark har lyttet til behovet og udbyder nu en ny diplomuddannelse i designprojektledelse rettet mod medarbejdere, projektledere og managers i virksomheder med fokus på design, udvikling og innovation. Uddannelsen starter op den 1. oktober, og der er stadig ledige pladser.

Diplomuddannelsen i designprojektledelse henvender sig til dem, der ønsker at blive bedre projektledere og vil lære nye metoder inden for designtænkning og designproces-studier.
Modulerne introducerer de studerende til metoder, der bruges når projekter skal planlægges, styres og gennemføres i design- og innovationsvirksomheder.

Læs mere: Diplom - Designprojektledelse, KADK