Design skal ind på direktionsgangen

Hvad skal der til for at gøre design til en del af forretningsudviklingen i danske virksomheder? Det var spørgsmålet, da Christian Bason gæstede 1508s Morgenbooster. Du kan nu se videoen fra morgenseminaret i august.

Virksomheder, der anvender design, performer markant bedre end virksomheder, der ikke gør. Det er forlængst dokumenteret af amerikanske Design Management Institute (DMI). Så hvordan kan danske virksomheder komme med på den globale bølge og gøre designtænkning til differentiator i virksomhedens kerneforretning?

Du kan se Christian Bason debattere forholdene med Klaus Bundvig, som er Director of Business Development i designvirksomheden 1508.

Se videoen fra Morgenbooster i august:

Læs mere: Morgenbooster: Design på direktionsgangen, 1508 A/S