Hub Director søges til BLOX

Kan du udvikle og drive Københavns nye internationale satsning inden for arkitektur, byggeri, byudvikling og design?

Realdania er ved at opføre et spektakulært og multifunktionelt hus ved navn BLOX på Christians Brygge i København. Bygningen kommer bl.a. til at rumme Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center, formidlingsinstitutioner, en restaurant og andre udadvendte funktioner. Sammen med staten og Københavns Kommune er Realdania endvidere ved at etablere en innovations- og væksthub  i husets erhvervsetager og i naboejendommen Fæstningens Materialgård.

Hub’en forventes organiseret som en forening, der skal agere som smeltedigel for udviklingsorienterede danske og internationale virksomheder i samspil med et livligt start-up-miljø og et tværfagligt forskningsmiljø. Det hele i synergi med formidlingsinstitutioner og udstillingsfaciliteter i verdensklasse.

Projektet er midt i udviklingsfasen, og allerede nu er der brug for at få den centrale hub director på banen. Som hub director er du omdrejningspunktet for hub’en og ansigtet for hub’ens tilbud og rammer udadtil.

LÆS JOBOPSLAGET: Hub Director 

Ansøgningsfrist: mandag den 14. september 2015 kl. 10.00

LÆS OGSÅ: Bryghusprojektet bliver BLOX 

Se galleri med projekttegninger for BLOX:

 • OMA rendering af BLOX
  BLOX seen from Frederiksholms Kanal. Illustration: OMA rendering
 • OMA rendering af BLOX
  BLOX seen from Søren Kierkegaards Plads. Illustration: OMA rendering
 • OMA rendering af BLOX
  BLOX seen from Danisco. Illustration: OMA rendering
 • OMA rendering af BLOX
  BLOX seen from Langebro. Illustration: OMA rendering
 • OMA rendering af BLOX
  The square and playground. Illustration: OMA rendering
 • The square at dusk. Illustration: OMA rendering
  The square at dusk. Illustration: OMA rendering
 • OMA rendering af BLOX
  BLOX seen from Vester Voldgade. Illustration: OMA rendering