Hvordan bygger man en digital onboarding service?

Hør erfaringer fra det først afsluttede designpartnerskaber i Plus. 1508 og Onboarding Group fortæller til Morgenbooster den 16. december om deres designpartnerskab, hvor de ved hjælpe af et intensivt Google Sprint-forløb udviklede en ny onboarding-service og et helt nyt forretningsområde for rekrutteringsvirksomheden Moment.

1508 Morgenbooster

Som en del af Plus, har 1508 hjulpet Onboarding Group med at udvikle den nye onboarding-service, som lanceres ved en stor launch-event i Bremen Teater den 9. december. Kom og mød Christian Harpelund, CEO i Onboarding Group, og Klaus Bundvig, partner og ansvarlig for produktudvikling i 1508, når de fortæller om samarbejdet, processen og viser det nye produkt.

Læs mere om dette event på 1508 hjemmeside