Kunsthåndværkere, designere og formidlere – Kom til infomøde om projektstøtte!

Statens Kunstfond og Nordisk Kulturfond inviterer til info- og dialogmøde om projektstøtte til kunsthåndværk og design projekter i hele verden. På mødet kan du høre om hvordan det hele fungerer, og møde dine kolleger.

På dagen vil du få information om Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design, hvilke puljer de har og hvordan de prioriterer. Desuden kan du høre mere om udvidelsen af huskunstnerordningen, der nu også indeholder kunsthåndværk, design og arkitektur. Nordisk Kulturfond fortæller om, hvordan de næste år har fokus på kunsthåndværk, design og håndlavet form i bred forstand, og deres satsninger.

Hvor, hvornår?
København:
23. november kl. 17:00-19:30
Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2

Århus:
1. december kl. 17:00-19:30
Lynfabrikken, Vestergade 49

Læs mere her.

Tilmelding her.