Vil du udvikle ny velfærdsteknologi sammen med unge med handicap?

I Velfærdsfabrikken samskaber unge med handicap og virksomheder nye velfærdsteknologiske produkter og services. Udgangspunktet for arbejdet er 20 konkrete udfordringer fra de unges egen hverdag.

velfærdsfabrikken

De første teams af unge med handicap og private og offentlige virksomheder starter nu arbejdet med at udvikle innovative løsninger. I første omgang handler det om udfordringer relateret til det at have usynlige handicap, at handle ind, når man har et læse- eller synshandicap og at komme på toilettet uden for sit hjem, hvis man f.eks. sidder i kørestol.

Har I som privat virksomhed eller offentlig organisation lyst til at arbejde med innovation og skabe nye løsninger sammen med unge med handicap? Så er der stadig mulighed for at komme med i et team omkring én af de 20 udfordringer. Det er ingen forudsætning, at man har kendskab til handicapområdet. Det vigtigste er, at man har tid og lyst til at engagere sig i udfordringen. Målet er i løbet af ca. otte møder at skabe prototyper på produkter eller services, som er så kvalificerede, at den medvirkende virksomhed eller offentlige organisation efterfølgende kan realisere dem. Forløbet faciliteres af Teknologisk Institut og Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Det er gratis at medvirke.

Se udfordringerne og læs mere på velfærdsfabrikken.dk

Interesseret i at være med eller høre mere? Så kontakt

Rasmus Hyttel Friberg, Sammenslutningen af Unge Med Handicap
rasmus@sumh.dk / 20 18 61 59

eller

Ana d’Auchamp, Teknologisk Institut
amap@teknologisk.dk / 72 20 24 35

Velfærdsfabrikken skabes i et samarbejde mellem Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH) og Teknologisk Institut. Følg dem også på Facebook