Stil skarpt på borgeren – Digitalisering 2020

Digitalisering 2020 undersøgte tilstanden for det "digitale maskinrum", med fokus på offentlige digitale forsyningskæder. Blandt oplægsholderne var DDCs direktør Christian Bason, og du kan nu se hans præsentation 'Stil skarpt på borgeren - Design af digital offentlig service'.

Konferencen blev afholdt af Udbudsmedia.dk den 19. november på Børsen. Ansvarlige politikere, myndigheder, interesseorganisationer, leverandører, kommunale topbeslutningstagere og IT-chefer var tilstede, og gav deres bud på hvordan man bedst får digitalisering bredt ud.

Christian Basons indlæg for dagen havde temaet “Stil skarpt på borgeren – Design af digital offentlig service”. Se og gem slideshowet på slideshare.

Under konferencen kunne man iøvrigt følge med i begivenhederne på Twitter, hvor Christian Bason kommenterede på dagens oplæg: