Vækst handler om konstant at genopfinde os selv

Alene sidste år lancerede mikrobryggeriet Mikkeller 135 nye øl, som er mere end to om ugen. Deres stærke brand er især bygget op omkring høj kvalitet og en konstant udvikling af nye produkter, tilbud og aktiviteter.

Design&Architecture am: Vokseværk satte den 17. November 2015 fokus på det paradoksale i, at danske designvirksomheder er førende internationalt, men få vokser sig særligt store. Vi talte bl.a. med driftchef for mikrobryggeriet Mikkeller Jacob Gram Alsing om, hvad vækst betyder for dem, og hvordan de holder fast i deres identitet samtidig med, at de vokser og udvider i hele verden.

”For os har vækst ikke nødvendigvis noget med større kontorer og flere mennesker at gøre, for os handler vækst om at blive ved med at forny os selv, at blive ved med at bringe nye ting til bordet, som andre synes er interessante, og som vi selv har det godt med at lave,” siger han bl.a. i dette interview.