Event arkiv

Tidligere events hos Dansk Design Center eller samarbejdspartnere.

14. januar
/
16:30
- 23:00
Event

MANIFESTA 2016 – Register now!

Sammen med flere centrale aktører inden for design og kunsthåndværk vil Statens Værksteder for Kunst for første gang d. 14. januar 2016 stå som vært for en festlig og faglig konference af international karakter.

Læs mere
13. januar
- 15. januar
Messe

Northmodern

Skandinaviens nye innovative møbel- og livsstilsmesse i Bella Centret.

Læs mere
7. januar
/
14:00
- 17:00
Projekt kick-off

Kick-off Exploring Design Impact: Hvordan skaber design værdi?

Virksomheder, der bruger design, klarer sig bedre end virksomheder, der ikke bruger design. Og virksomheder, der bruger design strategisk, tjener flere penge, end de virksomheder, der blot anvender design som styling af produkter. Det viser adskillige undersøgelser, der er gennemført i løbet af de sidste 10-15 år både herhjemme og i udlandet.

Læs mere
14. december
/
16:00
- 17:30
Design p.m. seminar

Service Design for Business

Hvordan skaber jeg forretningsudvikling gennem design? Speak, debat og boglancering med Lavrans Lövlie, stifter og partner i servicedesignvirksomheden LiveWork.

Læs mere
9. december
/
09:00
- 16:00
Konference

Vækst via Design

Kom til heldagskonference med fremtrædende profiler fra designfelt og erhvervsliv.
Konferencen Vækst by Design sætter fokus på designs evne til at skabe vækst og værdi i erhvervslivet, og dagen igennem får du serveret eksempler på, hvordan forretningsforståelse og designtænkning kan forenes og skabe god forretning.

Læs mere
19. november
Konference

Digitalisering 2020

Offentlige digitale forsyningskæder – en dag i det digitale maskinrum, hvor ambitioner, robusthed og fleksibilitet i de store offentlige digitale strategier og handleplaner bliver testet.

Læs mere
17. november
/
08:30
- 10:00
Seminar

Design&Architecture a.m.: Vokseværk

Danske arkitekt- og designvirksomheder er førende internationalt, men få vokser sig særligt store. Hvor meget og hvordan ønsker danske kreative virksomheder at vokse og udvide internationalt? Og hvordan kan design hjælpe dem til at nå deres mål?

Læs mere