A More Creative Denmark

De kreative erhverv er en af fremtidens vækstmotorer i Danmark, og det fulde potentiale er ikke realiseret. Denne konference sætter kreative erhverv på den nationale dagsorden med oplæg fra Christian Bason og andre nationale og internationale eksperter.

De kreative erhverv er en af fremtidens vækstmotorer i Danmark. Mere end 85.000 personer arbejder inden for de kreative erhverv og den årlige omsætning har rundet 200 mia. Dermed udgør de kreative erhverv mere end 7% af den samlede omsætning og beskæftigelse i dansk erhvervsliv.

Hvis de kreative erhverv i endnu større omfang skal levere innovationskraft til produktionsdanmark og i endnu højere grad skal bidrage til løsninger på vores samfundsmæssige udfordringer, så skal der arbejdes strategisk, og vi skal sikre de rette betingelser og rammevilkår for de kreative erhverv.

Christian Bason fra Dansk Design Center og andre nationale og internationale eksperter sætter vækst gennem kreative erhverv på dagsordenen gennem dagens oplæg og sessions.

LÆS MERE: A More Creative Denmark