Design&Architecture a.m.: Vokseværk

Danske arkitekt- og designvirksomheder er førende internationalt, men få vokser sig særligt store. Hvor meget og hvordan ønsker danske kreative virksomheder at vokse og udvide internationalt? Og hvordan kan design hjælpe dem til at nå deres mål?

Vokseværk - Scaling by Design

Danske virksomheder er internationalt førende inden for udvikling af produktdesign, og interessen for dansk design lever fortsat i bedste velgående. Men størstedelen af danske produktdesignvirksomheder forbliver små – forretningen vokser ikke, selv om ejerne ofte overvejer mulighederne.

Mange ejere af mindre produktdesignvirksomheder overvejer, hvordan de kan få bedre adgang til de globale markeder og påvirke udvikling og efterspørgsel, samtidig med de bevarer kontrol over processen og virksomhedens udvikling.

Dansk Design Center har igangsat eksperimentet Scaling by Design, der skal udforske barriererne for vækst, udforske virksomhedernes udfordringer, og udfolde nye måder at anvende design som strategisk vækstværktøj. Dette arrangement vil inspirere og udforske disse tematikker.

Jacob Gram Alsing fra Mikkeller og Mads Lind fra Mystery Makers vil fortælle om, hvordan de har skaleret deres virksomheder, og hvilke afgørende designgreb og strategiske værktøjer der har været med til at skalere forretningen.

Design & Architecture a.m/p.m., der er et samarbejde mellem Dansk Arkitektur Center og Dansk Design Center, er rettet mod professionelle, der arbejder med byggeri, byudvikling, arkitektur og design.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Arrangementet foregår på dansk.

Tilmeld dig her

Oplægsholdere

mikkeler_small Jacob Gram Alsing
Jacob Gram Alsing er COO ved Mikkeller i københavn. Efter 19 år i Hæren skiftede Jacob for tre år siden til Mikkeller, og har siden været grundlæggeren Mikkel Borg Bjergsøs højre hånd i arbejdet med at udvikle Mikkeller. Fokus har været på fastholdelse af de oprindelige værdier og kvalitetskrav samtidig med at efterspørgslen og mængden af aktiviteter er steget. Mikkeler og Mikkel Borg Bjergsø har i dag 12 fuldtidsansatte i kontoret på Vesterbro, eksporterer øl til 47 lande og har 10 barer rundt om i verden.

 

Mads Lind

Mads Lind

Mads Lind er direktør i virksomheden Mystery Makers, der forener elementer af storytelling, myter og ritualer i bevidsthedsudvidende skattejagter og udfordrende gådeløsning. Mystery Makers blev i 2012 kåret som Danmarks bedste iværksætter fra et kreativt erhverv ved Creative Business Cup og har siden været gennem en spændende vækstrejse. I dag har Mystery Makers 28 medarbejdere tilknyttet og foruden deres Mystery Rooms ved Esplanaden i København, laver de events på locations som Ny Carlsberg Glyptoteket.