Service Design og Innovation konference: ServDes 2016

Service Design og Innovation konferencen er den førende forskningskonference for vidensdeling indenfor Service Design og service innovations studier. På ServDes 2016 udforskes Service Designs nye landskab.

ServDes 2016 samler forskere og praktiserende til diskussion omkring den fremspirende disciplin Service Design og design-relateret service innovation.

Efter en lang modningsperiode er Service Design begyndt at udvikle sig i nye retninger og udforske nye territorier. Gennem de sidste år er der sket et øget antal initiativer fra den offentlige sektor, der i samarbejde med design bureauer, fonde og forskningsgrupper, er begyndt at promovere nye tilgange til offentlig service innovation. På samme tid er den privatesektor begyndt at udforske potentialet for tilgange til service innovation med fokus på samarbejde med brugerne.

På ServDes 2016 udforskes det nye landskab, med det mål at få skabt overblik over nye orienteringer og værktøjer, og på den måde kunne fortolke og skabe rammen for dette udviklende felt.

LÆS MERE: ServDes 2016

ServDes 2016