The Birth of Danish Modern as an Entrepreneurial Event

Professor i virksomhedshistorie på CBS Per H. Hansen vil tale om fødslen af Danish Modern og Coop-Møbler som ‘iværksætter-begivenhed’.

Fokus vil være på, hvordan et socialt netværk af organisationer skabte en fortælling, der legitimerede og fremmede en ny møbelstil, Danish Modern, der var rettet imod et identitetsbehov hos bestemte forbrugergrupper.

Designerne, producenter og det sociale netværk af organisationer, fik ikke bare øje på en allerede eksisterende mulighed på markedet, men skabte muligheden ved at arbejde sammen om at skabe en fortælling, der effektivt formede efterspørgslen efter Danish Modern, ikke kun i Danmark, men også i USA og andre lande.

Rob Austin, professor i ‘management of creativity and innovation’, vil komme med case-eksempler fra nutidige danske virksomheder, der illustrerer, hvordan denne proces fortsætter og udvikler sig i dag. Derefter vil Rob Austin moderere en generel diskussion mellem Per H. Hansen og publikum om, hvilken rolle fortællingen om dansk design spiller i dag.

Rud Rasmussens direktør David Obel Rosenkvist vil også deltage i diskussionen.

Til slut vil der være en lille reception.

Foredraget vil foregå på engelsk.

 Læs mere og tilmeld dig arrangementet hos CBS