Peter Kamph

Peter Kamph
 
Peter Kamph
Programleder
Tel. +45 2098 4213
phk@ddc.dk
 
Peter Kamph er programleder med ansvar for Dansk Design Centers kommunikation. Han har beskæftiget sig professionelt med strategisk kommunikation gennem 15 år og har bl.a. været pressechef i DR, kommunikations- og markedsføringschef ved IT Universitetet og kommunikations- og fundraisingchef i Dansk Flygtningehjælp.

Peter har ansvaret for at udvikle, lede og styre DDCs strategiske kommunikationsarbejde på tværs af platforme og aktiviteter, dels udadtil i relation til DDCs brede vifte af interessenter og dels internt i organisationen, hvor Peter har ansvar for at rådgive om kommunikation og udvikle DDCs løbende kommunikationsarbejde som en integreret del af alle platforme, programmer og projekter.

Peter har arbejdet på såvel bureau- som kundeside og for såvel private virksomheder som offentlige institutioner, indenfor public relations, public affairs, kampagnestrategi, strategisk mærkeudvikling og forbrugersociologi, forskningsformidling, journalistik og kommunikationsrådgivning. Han er kandidat i medievidenskab fra Københavns Universitet og har supplerende uddannelse indenfor ledelse og innovation samt 10 års ledelseserfaring.