Runa Sabroe

Runa Sabroe
 
Runa Sabroe
Projektleder
Tel. +45 2098 4211
rus@ddc.dk
 
Runa Sabroe er projektleder i Dansk Design Center. Hun leder og udvikler projekter og programmer på DDCs strategiske platform indenfor sundhedsmarkedet og er en drivende kraft bag Danish Design Award 2015/2016. Runa er desuden ansvarlig for DDCs bidrag og tilstedeværelse i BLOX, Danmarks nye fyrtårn for design, arkitektur og byudvikling og DDCs fremtidige hjemsted på Københavns havnefront.

Runa arbejder i feltet mellem design-research, offentlig og privat innovation og strategisk forandringsledelse. Hun har arbejdet 7 år i den tværoffentlige innovationsenhed MindLab og har solid erfaring med at benytte design som afsæt for nytænkning og serviceudvikling. Fra sit arbejde som kommunikationsrådgiver i det internationalt positionerede arkitektfirma schmidt hammer lassen har Runa indgående kendskab til at arbejde med strategisk organisationsudvikling indenfor design og arkitektur.

Runa er cand. mag i Medievidenskab og forfatter til en række artikler om servicedesign og design som innovationsredskab. Hun er derudover en populær oplægsholder, facilitator og underviser både nationalt og internationalt og har blandt andet undervist i regi af UNDP og den canadisk baserede designskole Institute without Boundaries.