Plus-programmet

Et partnerskabsprogram for virksomheder og designere, der har mod på at komme fremtidens innovationsudfordringer i møde.

Banner_DDC.dk

 

Plus-programmet styrker samarbejdet mellem erhvervsliv og industri og designvirksomheder. Målet er at fremme konkurrencekraften i Danmark via design og innovation.

Plus-programmet vil skabe ny læring, nye tilgange og løfte udviklingen og innovationen i større virksomheder gennem designmetoder. Målet er at skabe vækst og globale markedsmuligheder, samt afprøve, eksperimenterer med- og udvikle stærke designmetoder i nye partnerskaber, for at løfte komplekse udfordringer.

Som deltager i Plus-programmet arbejder du med:

  • Nye metoder og processer
  • Nye prototyper, produkter og services
  • Nye forretningsidéer
  • Nye partnerskaber og nye brancher at entrere
  • At etablere og vedligeholde et stærkt innovationsklima

Plus-programmet er et samarbejde mellem Dansk Design Center, Design Denmark, Dansk Industri og Danmarks Tekniske Universitet og er støttet af Markedsmodningsfonden.

    Læs seneste fra Plus

  • 1508 Morgenbooster Hvordan bygger man en digital onboarding service? - Hør erfaringer fra det først afsluttede designpartnerskaber i Plus. 1508 og Onboarding Group fortæller til Morgenbooster den 16. december om deres designpartnerskab, hvor de ved hjælpe af et intensivt Google Sprint-forløb udviklede en ny onboarding-service og et helt nyt forretningsområde for rekrutteringsvirksomheden Moment.
plus-logoer-Markedsmodningsfonden-ddc-designdenmark_dtu_DI