AKTUELLE DESIGNPARTNERSKABER

Lån og Spar Bank & Hatch & Bloom

BANK PÅ EN NY MÅDE

Lån og Spar Bank udvider deres fokus fra tidligere udelukkende at have koncentreret sig om at udvikle konkurrencedygtige bankprodukter, til i fremtiden også at fokusere på hele serviceoplevelsen og at være en brugerfokuseret bank. Det er serviceoplevelsen, der skal gøre LSB til en unik og attraktiv bank.

Følg designpartnerskabet


Blücher & 3Part

SERVITIZATION  & INNOVATION

Samarbejdet vil udvikle nye servicekoncepter som supplement til Blüchers eksisterende vvs-produkter og dermed give virksomheden nye vinkler på sig selv som serviceleverandør. Samarbejdet vil også undersøge hvordan ideer til nye produkter bedre kan identificeres i dialog med markedet.

Følg designpartnerskabet her


Moment & 1508

UDVIKLING AF ONBOARDING SERVICE

Hvordan kan Moment gennem et accelereret, designdrevet udviklingsforløb udvikle en onboarding løsning, der kan hjælpe virksomheder med at få nyansatte hurtigere om bord?

Følg designpartnerskabet her


LEO Pharma & Via Design + Resonans + Innoba

DA SARAH HJALP LEO

Samarbejdet markerer et skift hos LEO Pharma fra en mere traditionel forskningsdrevet tilgang til innovation mod en langt mere brugercentreret model. Det bliver fremtidens måde at udvikle hudbehandling til Sarah og med Sarah.

Følg designpartnerskabet her


Danfoss & Design people & DTU

COOLING UNIT

Samarbejdet vil gentænke Danfoss’ køleprodukt for at sikre et lavere prispunkt, en mere stabil drift og en bemærkelsesværdig ny brugerrejse. Successen skal bygge på Danfoss’ styrker inden for innovativ ingeniørkunst og en ny co-creation proces som fokuserer på at aktivere de skjulte innovationspotentialer indenfor Danfoss’ egen organisation.

Følg designpartnerskabet her


Ok Benzin & Hatch & Bloom

EL MED KUNDEN I CENTRUM

OK Benzins mål er at udnytte en lovgivningsmæssig regulering af markedet til at få flere tilfredse kunder og erobre markedsandele. Derfor har OK Benzin et behov for at tænke nyt, at vende den nuværende forretningsmodel på hovedet og skabe innovative løsninger.

Følg designpartnerskabet her


Rema 1000 & Kontrapunkt

DISCOUNT MED HOLDNING

Samarbejdet vil undersøge, hvordan det kan gøres nemmere for forbrugeren at navigere i REMA 1000 butikker efter ‘discount med holdning’ produkter og hvordan det bliver nemmere for de selvstændige REMA 1000 købmænd at udnytte og implementere forbrugeroplevelser indenfor denne nye produktkategori.

Følg designpartnerskabet her